Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

23 February 2011

GiveAway Pertama Blog Abgteror : Jom Blogwalking Contest

ads

Syarat Penyertaan: 
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak folow, folow la....lau tak pun still sah penyertaan.

Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.

6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.
TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
 berminat nak tau lebih lajut.. klik nih ^_^

p/s : 1st tym lah aku blajar ikut benda nih.. hehehe

2 Orang yang Rajin:

imizah said...

wah siap join contest.aku kena tepek jugak ke? hihi

buuwa said...

tepek je.. cam best pulak join2 gni..kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...