Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

ABOUT ME


Seorang yang cepat maraH..
(siapa berani bagi marah.. Saya karate satu2..heheh..)
 Suka berkawan dan berkawan dan berkawan lagi.. 
(bak kata orang, berkawan biar beribu-ribu lemon..)
Suka membaca novel.. tapi tak suka novel yang bahasa terlampau ke-pasar-an.. nak yang ada nilai sastera sikit. kalau guna bahasa gue2..lu2.. kirim salam jak ya.. saya kurang berminat..ingat nih komik apa! ^_^
minat bidang foto2.. Angan2 nak jadi photographer..kuang3
(ada yang sudi menjadi sifu dalam bidang foto kah? ..huk3)
Agak nakal..! suka ikut kepala sndri.. (tak kan ikut kepala korang plak kan!..heeh)
Tapi yang paling penting, i'm proud to be myself & i'm proud to be your fren!
~ P E A C E   N O   W A R  ~ 

2 Orang yang Rajin:

imizah said...

sweet nye about me ko tu :P eh kejap pikir, selama kte berkawan, ko tak pernah marah aku pun.betul ke ko ni cpt marah cik wani? erkk!

buuwa said...

hahaha..cpat mara tp cpat sjuk la cik zimie.. heheh.. xsempat korg nak pujuk aku dh oK dah..hek3

tpkan....dlu2 cam mna aku nk mara.. dah korang xpenah bg aku mara.. hahhaaha..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...