Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

09 March 2011

Berakhirnya Sebuah Penantian..

Bungkusan itu..
Bungkusan yang dinanti..
mengundang keceriaan..
untuk menepati sebuah janji


Bungkusan itu..
menerbitkan senyuman manis..
Semanis gula!..Semanis madu!..


Bungkusan itu berwarna coklat..
kandungan nya berwarna warni..
melebihi warna pelangi..

Bungkusan di nanti berada di gengaman..
Terima kasih Pos Malaysia..
Penantian ku berakhir di sini...

upsss... dah cukup ayat bunga2 kat atas.. hee..nih sebenarnya yang di nanti.. benda yang di beli secara online beli 10 hari lalu... hari nih kul 10am sampai kat tangan patik.. hehhe ^_^

nih la bungkusan coklat itu. di terima pagi tadii.. ^_^

Ini lah dinamakan Felt..melebihi kaler pelangi kan.. hak3...

nih hp holder..

di terima dari... SUS n d FELT PRODUCT.. Thanks Sus!! ^_^ 

hah.. dah tau aku nak buat apa dengan benda-benda nih?? hhee.. Korang Click kat Page 'Creative Corner' akan di publish kat sana nanti hasilnya.. hek3 ^_^ 

7 Orang yang Rajin:

i am S!L4H.. said...

nk wat ape ni? hee

mommylavender said...

mommy pun nak tanya gak ni...nak buat pe benda2 tu......

buuwa said...

silah & mommy try click kat page CREATIVE CORNER .. cam tuh lah sy nak wat... tp patern laen la.. hek3..

Novelgurl said...

Salam...la inikah ! haha..nape bkn buah hati..aish3

buuwa said...

Salam novelgurl... hak3.. buah hati entah di mana masih berterbangan tanpa arah .. sesat dah kot ..hehehhe

imizah said...

sunnguh kreatip makcik ni..^^

buuwa said...

macik nih dah masuk salah bidang.. hek3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...