Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

04 October 2011

Senyum jak la..

Masalah hari ini...

23Sept yang lalu...
Dah beli novel cara Online.. 
Dah dapat pun email yang kata dah dapat bukti pembayaran .. 
Kiranya dah masuk status dalam proses penghantaran..  Allhamdulillah..

Hari nih dah masuk minggu ke-2.. 
Saja bertanya coz still tak dapat apa2 nombor rujukan penghantaran lagi..  
Jawapan yang diterima : bukti pembayaran tak diterima lagi.. 
Sedikit kecewa..

Bayaran melalui Online transfer..resit memang tak ada.. 
kalau nak nombor rujukan masa transfer duit tue boleh la di bagi lagi..
Rasanya maybank dah hantar pun email pengesahan hari tue..
macam mana nak buat lagi nih..huhuu..

~Tak kesah pun novel tue lambat sampai kat tangan..Amik la masa sebulan pun, tapi jangan jangan ada problem cam gini..
~ "Zam alaka zam... settle la wahai problem..hak3" ~

~senyum.. senyum.. senyumm... hati keciwa... lalalala~~


p/s: masa nih..mood untuk membaca novel berada di tahap sifar..paling minimum.. (O_o)

4 Orang yang Rajin:

Novelgurl said...

senyum kak..sbor t smpai tu ^^

Buuwa said...

@Novelgurl
ya masih boleh senyum nih.. santai2 aja...jangan burn je bayaran tue suda.. haru di buatnya nti... hehe

TuTy_DeE said...

heheh...dh smpai buku tu??
senyum ^___^

Buuwa said...

@TuTy_DeE
Akhirnya sampai juak... heheh 2 minggu baru sampai.. keciciran kalik.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...