Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

22 September 2011

Speed Test Tool



Hah! Meh sini kita uji kelajuan blog masing2.. Nih benda penting jugak tuk blogger sekalian amik perhatian.. Kelajuan purata yang di syorkan untuk blog antara 80 hingga 120... kalau yang dah melebih2 tuh better di sarankan buang jak widget2 yang kurang penting dan tak berkenaan. kalau tak.. confirm effect kelajuan masa nak loading blog korang... 

Sebelum ini blog aku banyak widget comei2.. nak blog aku nampak cantik la konon nya.. tup2..tym nak loading.. mak aiiiii.. lidutttt.. lemmauu.. dah lah aku guna broadband jerk.. haiiyakk.. hilang mOod aku nak berblogging... Then aku jumpa alat nih..kat blog brader Abgteror nih dan mula la aku check speed test blog aku.. pergghh.. 207.67 ++ patutlah lemmauu semacam jak.. huk3.. dan aku pon mula lah membuang widget2 yang tak berkenaan.. dan sekarang aku dah boleh tersenyum-senyum arnab..hek3..

Korang try la check pulok... free je.. xpayah bayar Oke... hehhe..^_^

Korang masukkan je url korang.. (Eh! boleh masukkan max 10 url tau! ..hehe)
 contoh : buuwahatee.blogspot.com.




(eg. iwebtool.com)





2 Orang yang Rajin:

Novelgurl said...

dh semak nie dia..

reality2fantasy.blogspot.com/ 188.74 KB 2.66 seconds 0.01 seconds

hehe..ok x ok x ? XD

Buuwa said...

@Novelgurl
bg Ok jer.. hek3... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...