Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

25 September 2011

Cara memujuk member gaya baru..via blog..


Apa ko rasa OREN?? heheh... zazzzz.. Entry khas nih..







Pakcik Muz <--Tuan Blog KIYOSHI.. dah cukup2 la merajuk kat kitorang nih.. baru jentik sikit dah kalut... buat2 senyap dah dia.. Kena tag pun tak mau dah menjawab.. ewah2 kalau berani block terus lah.. hak3..hebat penangan Cinta dia nih..sampai takut dah mau bagi respon bila di Tag kat fb..heheh..

Nih cerita sebenar hari tue..Sebelum si Macik pi DELETE~~ dah semuanya sekadar gurauan semata.. ^_^ Upss.. nama gepren hang aku bagi blur sikit kang mara lak dia aku kasih pemes kat blog picisan aku nih.. heheheh...Yang pasti kami bertiga Doakan yang terbaik buat kalian..;p


~~psstt.. eila, macik bia..pasnih korang nak rosakkan wall sapa lagi ya.. heheheheh 

p/s : Sori coz masukkan kat blog aku ya.. saja abadikan celoteh kitorang bertiga.. hek3

2 Orang yang Rajin:

Novelgurl said...

haha nakal ek

Buuwa said...

@Novelgurl
saja nak kenakan si Pacik..last2 merajuk..buat mode sLient.. cettt... ;p

~~ nih kejadian kalau kawan dengan member yang otak giler2 sket..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...