Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

15 April 2011

Hadiah dari Biru MalaM

Beberapa minggu yang lepas.. semasa berjalan2 di alam maya @blogwaking..


Terjumpa 1 entry dari blog Biru Malam Tajuk Entry yang berbunyi.. 
FREE membuatkan ramai yang berminat.. hak3..buat pengetahuan korang, blog Biru Malam nih kepunyaan Azqar dari Perak sana.. 

dan aku yang sememangnya tak reti buat header nih...buat reQuest gak la kat ruang komen  .. 

" Salam Az..di dahulukan dengan ucapan Terima Kasih.. ^_^.. 
saya pon nak jugak... boleh tak?



~ http://buuwahatee.blogspot.com
~ saiz yang sesuai di letak kat blog (  tak tahu sebenarnya..hehe)

~ tema & color..suka hati yang nak menderma la.. saya terima seadanya..
~ sebab.. saya memang tak ada header pun.. tak reti nak buat.. tak pandai.. & memang tak ada orang nak buat kan.. adeiii... ^_^

upsss... thanks ..^_^ 


Hari nih , kebetulan online selepas seminggu tak hadir di dunia maya..aku dapat hadiah dari Biru Malam @ Azqar.. Thanks a lot ya...

Simple but i like it.. Thanks..^_^

p/s : aku dah try testing letak header nih.. tapi tak boleh pulak.. Apa masalahnya erk.. mungkinkah template yang aku guna nih bermasalah..huhuhu...

8 Orang yang Rajin:

Novelgurl said...

wah ! bestnya !

Buuwa said...

novelgurl... sila gi blog Biru malam...kot2 la maC bleh reQuest.. ^_^

Novelgurl said...

dh pegi td die x nak..haha..acah je ~
segan rh.lalala~

Buuwa said...

Novelgurl,...Az tuh baek la.. msti bole punyer..heheh.. kan Azqar..kan.. hek3.. (puji lg puji..kot2 dapat adiah lg.hek3)

Bro Azqar said...

heeheh... Insyaallah.. :)
ehh kenape x buleh letak header?? Adoi sian kamu.. huhuuuu

zimie said...

bestnye ade org nak hadiahkan tok wani.hihi.aku rasa prob template ko la.ape kata tukar je template yang lain ;)

Buuwa said...

zimie.. dah boleh dah.. lalala... Az dah tolong.. tQ2...^_^

Gimi said...

simple but nice..

nak juga lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...