Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

28 April 2011

Dinner yang ditaja | pizza

Di petang hari..
Sedang bersantai-santai di hadapan lappy, terdengar lagu beralun merdu..
melodi yang indah..dan bait2 lirik lagu yang menyentuh hati.. cuba menghayatinya..

"Awan berarak ceria tiada titis hujan.. pohon melambai tanda sokongan.. ku susuri perjalanan bertemankan senyuman.."....

eh! bila masa aku On radio? Kalau bukan Radio.. Pantas berfikir.Tepuk dahi. Macam mana boleh lupa nih.. kan itu bunyi Ringtone hp aku! Lagu Selamat Hari Lahir- Saujana! Berlari keluar bilik.. mencari arah datangnya lagu ..di tepi tV.. butang Answer ku tekan ..

"Helo, Assalamualaikum macik..." senyap.............

Tengok kat skrin.. 2 misscall .. berjalan kearah bilik dengan hp di tangan. Rebahkan diri di tilam, mata ku pejam.. seminit.. dua minit.. melodi itu bergema lagi,mata terbuka luas dan kali ini.. dengan pantas talian ku sambungkan.. 

"Assalamualaikum...sila gantung hp di leher... bla2.. bla2... tik..tok... tik.. tak.. tek..bla2..bla2. wokey.. walaikumsalam"

Pangilan dari si macik rupanya..Isi penting perbicaraan.. Malam nih dinner with si macik & si kazen Yush..  dan di taja oleh si macik sempena 25hb.. Janji temu selepas isyak pada jam 8pm.. tunggu di rumah.. si kazen akan ambil & hantar balik.. ! so... i follow...

Ini lah Destinasi pilihan untuk dinner malam ini.. Pertama kali ku jejakkan kaki ke sini selepas lebih sebulan Pizza Hut ini di buka di daerah kelahiran ku.. ^_^

6 Orang yang Rajin:

Novelgurl said...

yummy ! mne gambr pizza !!

Buuwa said...

@Novelgurl disebabkan telebih menghayati hidangan.. lupa pulak amik pic pizza tuh..hek3.. jap lagik aku mintak dari incik google ya... hahah

eima said...

waa keningau sua ada pizza.....best2....

Liza @ Adzriel AB said...

pizza dah dekat, boleh lah special delivery.

Buuwa said...

@eima
ada sua bah... maju uah keningau...hek3.. mcD lg lum ada..huhu

Buuwa said...

@Liza @ Adzriel AB.. kak piza dah dekat tp delivery nya takda lagik..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...