Isi Perut BeLog Ini..

Sahabat Alam Belog

29 September 2012

Pacik Boro Kawin


Assalamualaikum,

Dah 2 bulan berlalu, aku baru la nak update gambar si Pacik Boro kawen masa kat Telipok hari tu.. Tue la kesan kalau malas nak update blog.. Semua benda yang di update.. dah basi dah... kot2 orang tue dah pregnant, aku baru nak update pic kawen dorang haiya..  Tersangat la slow.. Patut sangat la kena kata Pemalas.. ~Ada betulnya jugak kan...

Siapa si Pacik Boro tue? he is my 2nd cousin la rasanya.. sebab my father and her mother 1st cousin..

Semangat berkobar2 nak masukkan pic kawen si kazen nih..
Buka lappy, masuk drive (E) cari folder kawin "Boro& Santi"..then klik!...


Erkkk..1-2-3-4-5-6....

6 je rupanya pic yang ada kat dalam folder ni.. 
Kemana menghilang pic yang lain2????
Pikir punya pikir..baru teringat yang lain rupanya tengah duk dalam Harddisk aku yang telah terkena Demam Virus..
(Buat masa nih tak sempat gi bawa pi Ospital lagik..)

So, yang ada nih je la dapat di hidangkan yer...

Nih lah Raja&Ratu sehari masa itu dalam kostum Adat Bugis ~Baju Tokko


 Close Up sket pic si ipar... New member in our family la...

Ok ada 3 keping tue je pic pengantin dalam folder tue buat masa nih, dan 3 yang lainnya pic penyibuk yang memang sibuk sebelum dan selepas majlis berlangsung..

Ini Dua2 Kakak Dua-pupu ~ yang baru aku kenal.. Kak Kas & Kak Eiya

 Dua orang pink2 nih.. memang kaki posing depan kamera ..;)


Aik? Abis dah??? memang nih je pic yang ada la..sori ya.. Next time la aku masukkan lagi kalau si External HD sudah pulih dari Demam nya tuh.huk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

More Easy to Blogwalking if your link was here...! ahaksssss...